kézilabda-előzetes

2019.10.04. 12:51

Romániában rajtolnak a csurgóiak az EHF-kupában

Győztes meccsel a háta mögött csütörtökön útra kelt a Csurgói KK csapata.

Huszár Hajnalka

Még hazai környezetben egy könnyebb edzést vezényelt az Alem Toskic Baranyai Norbert páros majd az együttes a közös ebédet követően elindult Budapestre, ahonnan pénteken kora reggel repülővel folytatták útjukat Romániába. Még itt is vár rájuk egy három órás út a tengerparti Konstanza városában ahol egy küzdelmes, jó mérkőzésre van kilátás. A Dobrogea Sud csapata a 14 csapatos román bajnokságban jelenleg a 11. helyen áll egy győzelemmel és öt vereséggel. Ez ne tévesszen meg senkit, hiszen jó csapatokkal szemben szoros mérkőzéseken maradtak csak alul.

Zvonko Sundovski vezetőedző a macedon válogatott volt játékosa, majd edzője tapasztalt a nemzetközi porondon, hiszen az ő vezérletével jutott az EHF Kupába az RK Metalurg Skopje együttese. Sundovski 2012-től a román bajnokságban kamatoztatja tudását és szeretnének minél tovább jutni az EHF kupában. Az előselejtezőben az Antalyaspor csapatával előbb döntetlent játszottak, majd magabiztos győzelemmel harcolták ki a továbbjutást. A találkozót szombaton 17 órakor rendezik Konstanzában, az eredmény alakulását a Csurgói KK Facebook oldalán lehet követni. Huszár Hajnalka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában