ASZTALITENISZ-ÉVZÁRÓ

2019.12.27. 15:12

Az idén is Csertán nyerte az emlékversenyt

Kaposváron az Arany úti városi asztalitenisz-csarnokban rendezték a hagyományos évzáró Balogh József emlékversenyt. Az egész napos rendezvény felvezetéseként először a serdülő korú gyermekek és a szülők álltak az asztalokhoz.

MW

A leányoknál a házigazda kaposváriak kibérelték maguknak a dobogót, míg a fiúknál az arany Pécsre, az egyik bronz pedig Siófokra került. A szülőknél ugyanígy osztották el az érmeket, azaz egy aranymedál került a baranyai megyeszékhelyre, egy bronz pedig Balatonendrédre. Csak érdekességként; a serdülő leányoknál tavalyhoz hasonlóan idén is Cserván Viktória és Barabás Alexa osztozott az első és a második helyen, míg a fiúknál Márton Kornél, Vati Milán és Dani Péter állhatott újra a dobogóra.

A végeredmény:

Serdülők (U15) bajnoksága.

Leányok: 1. Cserván Viktória (Kaposvári AC), 2. Barabás Alexa (Kaposvári AC), 3. Szabó Éva (Kaposvári AC) és Detrich Dorottya (Kaposvári AC).

Fiúk: 1. Belső Szabolcs (Pécsi EAC), 2. Márton Kornél (Kaposvári AC), 3. Vati Milán (Siófoki AK) és Dani Péter (Kaposvári AC).

Szülők bajnoksága 1. Belsőné Gál Ildikó (Pécs), 2. Detrich Miklós (Kaposvár), 3. Vati Attiláné (Balatonendréd) és Szabó Katalin (Kaposvár).

A Somogy megye asztalitenisz-sportjáért emlékplakettet a játékos kategóriában idén Rák Szilvia kapta, míg az utánpótlás-nevelésben kifejtett munkájáért két Balaton-parti szakembert, a balatonendrédi Horváthné Herczeg Zsuzsannát és a siófoki Beszédes József Általános Iskola tanárát, Vörös Csabát díjazták.

Részletes eredmények később!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában