NB III.

2020.01.25. 16:58

Csak helyzetekig jutott a Balatonlelle 

Vereséggel folytatta a felkészülési mérkőzések sorozatát az NB III. Nyugati csoportjában érdekelt Greenplan Balatonlelle SE. A balatoniak Szentlőrincen maradtak alul.

Klein Péter

Az NB III. Közép csoportjának második helyezettje, a Szentlőrinc SE ellen vívta harmadik felkészülési találkozóját a Greenplan Balatonlelle SE. Az NB III. Nyugati csoportjában érdekelt somogyiak játékban felvették a versenyt a másik csoportban már két szezon óta a dobogóért küzdő baranyaiakkal, de a helyzeteiket nem tudták értékesíteni.

– A mérkőzés nagy részében egyenrangú partnerei voltunk a Szentlőrincnek, de ez a jegyzőkönyvbe nem kerül bele – értékelte a találkozót Bőzsöny János, a Greenplan Balatonlelle SE vezetőedzője. – Oda csak a kettő-nullás végeredmény került be, hiába volt ugyanannyi helyzete a két csapatnak. Nulla-nullánál és egy-nullánál is volt egy-egy nagy lehetőségünk, melyek kimaradtak.

Szentlőrinc SE–Greenplan Balatonlelle SE 2–0 (1–0)

Szentlőrinc. V.: Sipos Katalin.

Greenplan Balatonlelle SE: Bogdán Á. – Hrabovszki, Hegedűs Gy., Kiss K., Parázs B. –Androsics, Kovács D. – Fila, Horváth P., Szegő I. – Mayer M. Csere: Schmidtka, Laczkó, Balogh Botond, Balogh Bendegúz, Körmendy, Tamás Sz. Vezetőedző: Bőzsöny János.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában