labdarúgás

2020.03.08. 20:57

Vereséggel kezdte a tavaszt a Balatonlelle

Nem sikerült jól a tavaszi rajt a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában szereplő Greenplan Balatonlelle SE számára, amely 4–1-es vereséget szenvedett a Herold Trans Ménfőcsanak otthonában.

Klein Péter

Fotó: NEMETH LEVENTE

A Herold Trans Ménfőcsanak otthonában kezdte a bajnokság tavaszi felét a Greenplan Balatonlelle SE. A sereghajtó somogyiak bár játékban felvették a versenyt a középmezőny elejéhez tartozó hazaiakkal, de a helyzeteiket nem tudták kellő számban értékesíteni, míg hátul súlyos védelmi hibákat követtek el, melyeket az ellenfél könyörtelenül kihasznált.

A balatonlelleieknél öröm az ürömben, hogy Péntek Adrián újra megtalálta a góllövő cipőjét, hiszen Mayer Milán passza után a nevéhez fűződik a találkozó legszebb gólja. A második félidő elején azonban rögtön büntetőhöz jutottak a ménfőcsanakiak, melyet Kerékgyártó Dávid értékesített, s ezzel már szinte el is döntötte a mérkőzést. A rendes játékidő utolsó percére azonban maradt még egy hazai találat: egy távoli szabadrúgás vágódott ki a somogyiak kapusáról, melyre Veres Milán csapott le elsőként, s beállította a négy-egyes végeredményt.

– Nem tanultunk az edzőmeccsen elkövetett hibáinkból, hiszen egyéni figyelmetlenségek után kaptunk gólokat – mondta Bőzsöny János, a Greenplan Balatonlelle SE vezetőedzője.

Herold Trans Ménfőcsanak–Greenplan Balatonlelle SE 4–1 (2–1)

Ménfőcsanak, 200 néző. V.: Héra (Nagy V., Gyöngyössy).

Herold Trans Ménfőcsanak: Ficsór – Szilvágyi (Koncsag, 57. p.), Ilkovics, Veres, Kószás, Németh L., Serfőző (Horváth Cs., 78. p.), Kelemen, Szalai Cs., Kerékgyártó, Vörösbaranyi (Nagy B., 67. p.). Vezetőedző: Rozmán László.

Greenplan Balatonlelle SE: Tajti – Hrabovszki, Hegedűs Gy., Kiss K., Balogh B. (Parázs, 55. p.) – Androsics, Kákonyi (Zrínyi, a szünetben) – Körmendy, Mayer M., Horváth P. (Fila, 70. p.) – Péntek. Vezetőedző: Bőzsöny János.

Gólszerzők: Vörösbaranyi (5. p.)., Németh L. (13. p.), Kerékgyártó (50 p. –11-esből, Veres (90. p.), illetve Péntek (21. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában