KÉZILABDA

2021.04.17. 08:47

A sereghajtó otthonában lép pályára a Csurgói KK együttese

Szombaton a sereghajtó Orosházi FKSE-Linamar gárdájának otthonában lép pályára a Csurgói KK csapata az NB I.-es férfikézilabda-bajnokság 20. fordulójában.

Huszár Hajnalka

Fotó: NYARI FANNY PHOTO

Nincs könnyű helyzetben Ratko Djurkovic együttese, hiszen nem úgy sikerült ez a bajnoki szezon ahogy induláskor tervezték. Utolsó mentsvár a nemrég lejátszott kiesési rangadó lett volna a Dabas otthonában, de ott sem sikerült megtörni a rossz szériát, hiszen a hazaiak 27–22 arányú győzelmükkel otthon tartották a győzelemért járó bajnoki pontokat. A Csurgó ezzel szemben egy pozitív sorozaton van túl, a Gyöngyös legyőzésével beverekedte magát a Liga Kupa Final Fourjába, és a csapat is nagyon motivált.

Ezek ismeretebén a találkozó nagy esélyese a somogyi együttes, de mivel már nem nyomja a tét a hazai gárdát, felszabadultan játszhatnak. Így ezen a találkozón bármi megtörténhet, de a Csurgói KK szeretné elhozni a bajnoki pontokat és mindent meg fog tenni a győzelemért. A találkozóra szombaton 18 órakor kerül sor Orosházán a városi sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában