KÉZILABDA

2021.06.23. 12:10

Görögországi nyaralásukon kérte meg focista párja a siófoki kézilabdázó kezét

Labdarúgó párja, Papp Máté görögországi nyaralásuk során kérte meg a női kézilabda NB I.-ben szereplő Siófok KC válogatott játékosának, Kiss Nikolettnek a kezét.

Sonline

A jobbátlövő tagja vagy a tizenkilences bő olimpiai keretnek, és már zajlik is a felkészülés, de előtte még szerencsére volt idejük egy kis nyaralásra is.

– Görögország, azon belül pedig Mykonos volt az úti cél – nyilatkozta a Balaton-parti együttes hivatalos honlapján Kiss Nikolett. – Már június ötödikén elutaztunk, és egy hetet voltunk kint, ugyanis mindkettőnknek megkezdődött már a felkészülés. Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt egy kicsit kikapcsolódni. Igyekeztünk minél több élményt gyűjteni és kipihenni magunkat. Odakint több kézilabdás ismerőssel is összefutottunk, erre szokták mondani, hogy kicsi a világ...

Papp Máté romantikus környezetben kérte meg a kedvese kezét, Kiss Nikolett pedig egy pillanatig sem várt a válasszal.

– A szállásunk nagyon szép helyen volt egy hegyoldalban, ahonnan látszott az öböl és a tenger – tette hozzá a válogatott játékos. – A környezet láttán nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben az, milyen jó lenne, ha mindez egy ilyen szép helyen történne meg, de miután túl voltunk a nyaralás felén, és Máté sem viselkedett furcsán, mondhatni minden természetes volt, így mindez már meg sem fordult a fejemben. Utólag raktam össze, hogy már a nyaralásunk elején mondta, hogy menjünk fel Mykonos legmagasabb pontjára, ahonnan a naplementében biztosan szép képeket lehet csinálni. Amikor ott voltunk, és letérdelt elém, akkor nagyon meglepődtem, és elérzékenyültem. Mindig is így képzeltem el ezt a pillanatot, ami csak kettőnké. Természetesen azonnal igent mondtam.

A magyar női kézilabda-válogatott Siófokon fejezi majd be az ötkarikás felkészülést.

– Június 12-én értünk haza Görögországból, és gyorsan edzésbe is álltam – fogalmazott. – Nagyon nehéz lesz bekerülni a 14+1 fős utazó keretbe. Az elkövetkező hetekben mindenki, azon lesz, hogy megmutassa legjobbját. Izgatottan várom ez előttem álló időszakot, és remélem, a felkészülés vége számomra is tartogat egy repülőjegyet Tokióba. Ezért mindent meg fogok tenni.

Fotók: siofokkc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában