modellezés

2021.08.04. 10:16

Csurgón is taroltak a kaposvári modellezők

Kun Z.

A somogyi városban rendezték a IV. Csurgói Barátság hajómodellversenyt az F1 és demo futam, valamint a Mini-Eco kategóriáknak.

– Öt modellező egyesület 16 versenyzője összesen 27 hajómodellel állt rajthoz – tájékoztatta lapunkat Tamasóczki Tamás, a Kaposvári Textiles Modellező Klub elnöke. – Az idő kedvező volt a hajómodellek számára, mindössze egy 45 perces esőszünetet rendeltek a szervezők az első napon, melyen két start-, másnap egy startlehetősége volt a versenyzőknek a minél jobb időeredmény eléréséhez. A Kaposvári Textiles Modellező Klub versenyzői az összes rendezett kategóriában az első helyet zsebelték be. Érdekesség még, hogy ezen a versenyen egy százalékos értékelés is helyet kapott, ami azt jelenti, hogy a minősítési szint hány százalékát éri el a versenyző kategóriától függetlenül, így az összes kategóriának lett egy külön értékelése is.

 

A Kaposvári érdekeltségű eredmények. Mini-Eco: 1. Tamasóczki Tamás, ...3. Barbér Máté. F1V-3,5 ccm: 1. ifj. Novics József, 2. Dusa András. F1V-15 ccm: 1. Csajághy Balázs, 2. Dusa András, 3. Gulyás Mihály. F1E: 1. Novics József, 2. Barbér Máté.

Barátság kupa százalékos értékelés: 1. Novics József, 2. Csajághy Balázs, 3. Dusa András (mind Textiles MK). Kun Z.

Fotó: Textiles MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában