kézilabda

2021.10.21. 11:28

A Dabast fogadja a Csurgói KK

A nemzeti ünnepre való tekintettel rendhagyó módon pénteken játssza a bajnoki mérkőzését a Csurgói KK, melynek ezúttal a Dabas csapata lesz a vendége férfikézilabda NB I.-ben.

MOlnár Gábor

A dabasiak egy bravúros pontszerzés után érkeznek Csurgóra hiszen a Tatabányával megosztoztak a pontokon, ezzel szemben a hazaiak szeretnének a szurkolóiknak bizonyítani. Jelenleg az az érdekes helyzet állt elő a bajnoki tabellán, hogy a Dabas 2 ponttal megelőzi a Csurgót. Éppen ezért biztos, hogy mind a két együttes számára nagy a tét, hiszen egy esetleges dabasi győzelemmel a vendégek megléphetnek, de ha a hazai gárda diadalmaskodik, akkor máris azonos pontszámmal állnak. A Dabas remek formában van, a hazaiaknál viszont több játékos is sérüléssel bajlódik.

Mindenesetre egyértelműen az a cél, hogy a bajnoki pontok Csurgón maradjanak. Ehhez a szurkolók hathatós támogatására is szüksége van a csapatnak így nagyon számítanak arra, hogy minél többen kint legyenek a péntek esti találkozón. Ez az egyik oka, hogy sok nézőt vár a somogyi alakulat, a másik pedig az, hogy a Csapat és a klubvezetés ismét egy nemes ügy mellé állt, amit csak a szurkolóikkal együtt tudnak sikerre vinni. A napokban egy gyermekeit egyedül nevelő anyuka háza leégett Csurgón, így a család kilátástalan helyzetbe került. A csapat a vezetőséggel együtt összefogott és a pénteki mérkőzés bevételét a családnak ajánlja fel, ezért nagyon fontos, hogy minél többen jöjjenek el a mérkőzésre pénteken 18 órakor a Sótonyi László Sportcsarnokba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában