Labdarúgás

2021.10.02. 09:16

A remek formában lévő Komáromot fogadja a Kaposvári Rákóczi FC együttese

Újra hazai pályán küzdhet a pontokért a Kaposvári Rákóczi FC, amely a Komárom VSE csapatát látja majd vendégül vasárnap 19 órától a harmadosztály Nyugati csoportjának tizedik fordulójában.

Klein Péter

Az biztos, hogy a somogyi zöld-fehéreknek nem lesz olyan könnyű dolguk, mint a legutóbbi fordulóban, amikor a sereghajtó Andráshidát győzték le, hiszen a komáromi a bajnokság egyik legjobb formában lévő együttese. A volt szövetségi kapitány, Bozsik Péter által irányított gárda ugyanis a legutóbbi három bajnoki meccsét is megnyerte, így már hat mérkőzés óta veretlen.

– Izgalmas mérkőzésre számítok – fogalmazott Harsányi Dániel, a Kaposvári Rákóczi FC ifjú belső védője. – Hiába vagyunk a 17. helyen, ők meg a negyediken, biztos, hogy kiélezett találkozó lesz, ugyanis a helyezésünk nem reális, hiszen több meccsen is nyerhettünk volna. A lényeg, hogy kevés hibával futballozzunk és értékesítsük a helyzeteinket. Sokat dolgozunk azért edzésen, hogy ezeket megvalósítsuk a mérkőzéseken. A befektetett munkának pedig gólokban is meg kell nyilvánulnia.

A kaposváriak védője másfél éve költözött haza Magyarországra, mivel öt éves korától az Amerikai Egyesült Államokban élt és focizott.

– Nagyon jól érzem magam a csapatban, annak pedig külön örülök, hogy olyan játékosokkal játszhatok együtt, akik már az NB I.-ben is szerepeltek – tette hozzá Harsányi Dániel. – Így egy kicsit felszabadult vagyok, mert a társaim mindig kisegítenek, ha elhibázok valamit.

A Rákóczi továbbra is kieső pozícióban áll, hiába szerzett három pontot a legutóbbi körben, csak a 17. helyre tudott előre lépni, így a somogyi zöld-fehérek számára kiemelten fontos, hogy hazai pályán újra győzelmet arassanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában