KÉZILABDA NB I., FÉRFIAK

2021.10.04. 08:38

Elvitték az egriek a pontokat Csurgóról

Huszár H.

Fordulatokkal tarkított mérkőzésen az Eger legyőzte a Csurgót, és elvitte a pontokat Somogyból.

Csurgói KK–SBS-EGER

33–34 (18–17)

Csurgó, 550 néző V.: Bócz L., Wiedemann V.

Csurgó: Tatai – Gebhardt 3, Schaffer 3, Mladen Krszmancsics 10 (6), Rotim 2, Herceg 4 , Kerkovits 2. Csere: Füstös (kapus), Tóth Á. 1, Krecic 1, Vasvári , Szeitl E. 5, Juhász, Gábor 1, Borsos, A. Kovacevic 1. Edző: Mariano Ortega.

Eger: Balogh T. 1 – Lezák 2(1) , Tóth R.7(4), Machác 4, Kovács M. 1, Kiss G., Bernatonis 4. Csere: Seprős (kapus), Lakosy 1, Szepesi N. 2, Tóvizi T. 2, Száva 1, Holdosi 3, Pulay 6. Edző: Tóth Edmond.

Kiállítások: 10, ill. 12 perc, hétméteresek: 7/6, ill. 6/5.

Az első félidő derekáig felváltva estek a gólok, majd egy ötperces gólcsendet követően Krszman­csics, Gebhardt és Krecic is betalált, de a vendégek sem hagyták magukat, elkezdték a felzárkózást, és a kétbeállós játékukat siker koronázta, így ismét nyílt lett a találkozó.

A második játékrész 5. percben Holdosi találatával egalizáltak a vendégek, a hajrá pedig 30–30-ról indult. Előbb Tóth büntetőből volt eredményes, majd Balogh üreskapus gólja növelte az egriek előnyét, de Krszmancsics és Rotim találatával ismét egyenlő volt. Bernatonis is bevette Tatai kapuját és Balogh parádés védései az egriek győzelmét jelentették.

A találkozón kiválóan játszó Szeitl Erik megsérült, így rá nem számíthat egy darabig a somogyi csapat.

Fotó: Szabados Á.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában