KOSÁRLABDA NB I./A csoport, férfiak

2021.10.02. 09:10

Rangadóval kezdi hazai szereplését a kaposvári kosárcsapat

Szombaton 18 órakor hazai pályán is bemutatkozik az NB I./A csoportos férfikosárlabda-bajnokság alapszakaszában a Kaposvári KK alakulata.

Kun Z.

A somogyiak számára nehéz a pontvadászat első fele, hiszen több alkalommal játszanak majd idegenben, mint otthonukban. Ezért is bírhatnak kiemelkedő jelentőséggel a hazai összecsapások, melyek közül az elsőt az MVM-OSE Lions ellen vívják Hendleinék.

A két csapat már találkozott egymással a felkészülés során. A pécsi PVSK-MATRO kupa döntőjében nagy csatát vívtak a felek, végül egyetlen ponttal, 87–86-ra nyertek a kaposváriak. A találkozót ugyanakkor kettősség jellemezte, és rávilágított a somogyiak hibáira is. Hiába kovácsoltak tizenöt pontos előnyt Krnjajszkiék, percek alatt el is tékozolták azt.

Nikola Lazics vezetőedző tanítványai egy győzelemmel és egy vereséggel állnak a bajnokságban, míg az oroszlányiak mindkét összecsapásukat elvesztették. Előbb Sopronban maradtak alul 86–80-ra, majd hazai pályán szenvedtek 78–72-es vereséget az Egis Körmendtől. Mindkét meccsen csupán kis különbség döntött, bizonyítva, hogy bármely együttes méltó ellenfelei lehetnek a volt kaposvári Milos Miliszavljevicset is felvonultató oroszlányiak.

A szombat esti mérkőzésekre csak védettségi igazolvány birtokában és testhőellenőrzést követően lehet belépni. A védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal (érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány) együtt jogosít a belépésre. A 18 évnél fiatalabbak számára nem kötelező a védettségi igazolvány a belépéshez, azonban életkorukat nekik arcképes igazolványuk felmutatásával kell igazolniuk. Az Arénába történő belépés és jegyvásárlás csak az ellenőrzés után lehetséges. A rendező klub kéri a szurkolókat, hogy a beléptetés gördülékenységének biztosítása érdekében időben érkezzenek a mérkőzésre és készítsék elő a szükséges iratokat!

Fotó: Lang R.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában