KOSÁRLABDA NB I./A CSOPORT, FÉRFIAK

2021.11.05. 08:51

Kemény csata vár a kosárlabdázókra

Idegenbeli rangadóval folytatja az NB I./A csoportos férfikosárlabda-bajnokság alapszakaszát a Kaposvári KK. Hendleinék pénteken 18 órakor a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban lépnek pályára.

Kun Zoltán

A pécsiek és a kaposváriak is a nyolcadik forduló során elszenvedett vereség után próbálnak majd javítani. A baranyai gárda legutóbb az Egis-Körmend ellen lépett pályára idegenben és 84–71-re kapott ki. A találkozón komoly hullámvölgyek is jellemezték a Bíróék játékát. Nagy hátrányt szedtek össze az első félidő során, ám ezt követően 16–0-s rohanásra is képesek voltak. Jelezve, hogy a még reménytelennek tűnő helyzetekben sem adják fel. A baranyai együttest változatlanul Dragan Alekszics vezetőedző irányítja. A csapatban Samajae Haynes-Jones, Michael Bryson, Justin Windell Gordon, Veljko Brkics, valamint korábban a Kaposvári KK együttesében is megforduló Ivosev Tamás mellett Armaghani Ármin, Illés Máté, Bíró Olivér, és Miljan Popadics tagja legtöbbször az aktív rotációnak.

Ami a kaposváriakat illeti, a játékukra szintén jellemző, hogy egy-egy találkozón belül is rendkívül ingadozó a csapat teljesítménye. Ez legutóbb Nyíregyházán sem volt másként. Hiába sikerült többször átvenni a vezetést az összecsapás során, sajnos a negyedik negyedben már nem volt elég energia az újabb felzárkózáshoz. A találkozó után 3 győzelem és 5 vereség lett a mérlegük, amely a 8. helyet jelenti a tabellán. A pécsiek eddig egy győzelemmel szereztek többet és a 7. helyen állnak. A két csapat találkozója az aktuális helyezéstől függetlenül is mindenkor rangadónak számít, ám így, hogy egymást követik a tabellán, talán még inkább nevezhető annak.

Információink szerint a vendégszurkolók Pécsen készpénzzel nem, csak bankkártyával, illetve Szép-kártyával vásárolhatnak belépőjegyet a Lauber Dezső Sportcsarnok vendégpénztárában.

Fotó: Lang Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában