Karate

2022.03.16. 10:20

Hat aranyat hoztak haza Szekszárdról

A szekszárdi Városi Sportcsarnok adott otthont a XXV. Széki Kupa Országos Karateversenynek, amelyen kiválóan szerepeltek a Barcsi VSE sportolói.

Kun Zoltán

– Huszonnégy egyesület mintegy háromszáz versenyzője nevezett a hagyományos, nagyszabású viadalra – tájékoztatott Erdős Zoltán, a Barcsi VSE elnöke, vezetőedzője. – A karate szakosztály tizenöt sportolója indult, válogatott karatékánk, Otártics Enikő betegség miatt nem tudott részt venni a versenyen. Összességében hat arany-, három ezüst- és kilenc bronzérmet szereztünk. Csapatunk a huszonnégy nevező egyesület közül az MTK, és a Bátaszék mögött a harmadik legeredményesebb klub lett. 
 

A Barcsi VSE eredményei 

Aranyérmesek: Keszthelyi-Hajba Kincső, kata. Keszthelyi Hajba Bolda, kumite. Kalmár Kevin, kata. Tóth Liliána, kumite. Szakács Diána, kata. Szakács Diána, kumite. 
Ezüst­érmesek: Keszthelyi-Hajba Kincső, kumite. Horváth Máté Ádám, kumite. Botos Nóra Fiona, kumite. 
Bronzérmesek: Keszthelyi-Hajba Koppány, kumite. Keszthelyi-Hajba Bolda, kata. Tóth Liliána, kata. Kalmár Kevin, kumite. Stujber Balázs, kata. Harasztia Domonkos, kumite. Frányó Dávid, kumite. Strublics Botond, kumite. Gulyás Csaba, kumite. 
Ötödik helyezettek: Sztranyák Lili, kata, kumite. Keszthelyi-Hajba Koppány. Kun Z. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában