Röplabda

2022.08.03. 13:34

Kubából érkezik a Fino Kaposvár feladó-átlója

Hermes Quevedo Hernández a a férfi röplabda Extraligában érdekelt Fino Kaposvár együtteséhez szerződött.

Molnár Gábor

Újabb kubai játékost szerződtetett a férfi röplabda Extraligában érdekelt Fino Kaposvár együttese.

– Csapatunk harmadik légiósa a feladó átló poszton bevethető Hermes Quevedo Hernández – tájékoztatott hivatalos Facebook-oldalán a rekordbajnok klub. – A huszonöt esztendős játékos Kubában és Mexikóban is játszott korábban, valamint hazájában szép sikereket ért el strandröplabdázóként is. Bemutatkozhatott a válogatottban is, az előző szezonban pedig kubai csapatával bajnokságot nyert, és ő volt az együttes legponterősebb sportolója.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a szintén kubai Tomas Lescay is somogyi megyeszékhelyen folytatja pályafutását, a 22 éves center az előző idényt a MAFC-BME gárdájánál töltette, s a fővárosi klubbal a 3. helyen végzett az élvonalbeli pontvadászatban. A játékos, akinek ez lesz a harmadik idénye légiósként, a bemutatkozó videójában azt mondta, nagyon örül, hogy a következő idényben a Fino Kaposvár mezében futhat majd ki a pályára és kiváló tapasztalatszerzési lehetőség lesz neki a csapatban szerepelni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában