RÖPLABDA CEV KUPA

2022.11.08. 11:42

Svájcban játszik a Fino-Kaposvár

A hazai bajnoki pontvadászat és a Magyar Kupa mellett szerdán este a CEV Kupában is bemutatkozik a Fino-Kaposvár férfi röplabdacsapata; a somogyiak egy évnyi szünet után térnek vissza a nemzetközi kupaporondra.

Fotó: Muzslay Péter

Már kedden kora délután elrepült Svájcba a kaposvári társulat, ahol a CEV Kupa első fordulójában szerdán 19.30 órakor a Volley Schönenwerd vendégei lesznek. Tizenkét játékossal kelt útra a kaposvári együttes; a sérült Zarka Márton és az utólag a nagy csapatba került 16 éves Laczó Bálint itthon maradt. A magyar-svájci párharc nem lefutott, lévén a házigazdák az előző szezonban a bajnoki pontvadászatot bronzéremmmel zárták. A kaposvári röpisek kedden este már edzettek, s a mérkőzés napján is vár rájuk egy amolyan átmozgató jellegű tréning.

A visszavágót egy hét múlva, 16-án szerdán este rendezik a Kaposvár Arénában. A két CEV Kupa-mérkőzés között lesz a GreenPlaan-Vegyész RC Kazincbarcika elleni extraligás találkozó, ami szintén a Kaposvár Arénában lesz 13-án, vasárnap 17 órakor.

Az utazó keret: Nikolaj Mihajlov Manchev (bolgár) – feladó; Iván Bence, Colin Randel Donisthorpe (amerikai), Tomas Alejandro Lescay Favier (kubai) – centerek; Bögöly Gábor (5-szörös válogatott), Hubicska Patrik (6-szoros válogatott), Kalmár Ákos (12-szeres válogatott), Fenyvesi Barnabás, Tóth Gábor, Hernandez Hermes Quevedo (kubai) – ütők; Bozóki Bence (40-szeres válogatott), Eördögh Bálint – liberók.

 

Címkék#somogy#FINO

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában