Röplabda

2023.01.03. 09:44

Török korosztályos válogatottat igazolt a női röplabda csapat

A 2023-as évet rögtön egy remek hírrel indította a Kaposvári Női Röplabda Club a közösségi oldalán, hiszen török szélső ütőt igazolt.

Trancsik Zsanett

Fotó: women volleybox

Nehir Kiraz az idei szezon őszi felét a Bahcelievler együttesében teljesítette, a csapat pedig jelenleg a török másodosztály B csoportjának negyedik helyén áll. Többször beválogatták a török korosztályos válogatottakba is, most pedig a mindössze tizennyolc éves fiatal, egyben nagyon tehetséges játékos a karrierje során először bizonyíthat külföldön.

A KNRC idénye nehezen indult lélektanilag, hiszen a görög válogatott négyesütő, Stamatia Kyparissi október végén, a második összecsapáson a címvédő Vasas Óbuda ellen szenvedett komolynak látszó térdsérülést. Az MRI-vizsgálat és a csapat orvosa, dr. Palka Gergely megerősítette, hogy Stamatia elülső keresztszalag- és belső oldalszalag-szakadást szenvedett a rossz leérkezést követően. A fiatal játékosra műtét és több hónapos rehabilitáció vár, amit ő Görögországban, a családja mellett szeretne végigcsinálni. Ennek okán igyekezett a klub minél előbb pótolni a kiváló sportolót. Így érkezett a kaposvári gárdához a török Nehir Kiraz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában