Ingatlan

2023.04.07. 11:10

Húsvéti jó ízlés: egy valóban különleges nyaraló Balatonbogláron

A Balatonbogláron talált, különleges épület és lakberendezési megoldásaitól azonnal ünnepi hangulatba kerültünk. Izgalmas színek, kontrasztok és apró, de tökéletes megoldások, egy eladó házból! Nézzen szét egy ízléses nyaralóban a helyi ingatlanpiac kínálatában!

“A NYARALÓ hangulatos, friss, vidám, modern otthon a parttól 50 m-re a balatonboglári JANKOVICH-TELEPEN van 150 m-re az ősfás Vejtey Ferenc sétánytól. A ház hőszigetelt, tégla építésű, lapostetős, homlokzatán hangulatos világítás és színes nyílászárók vannak, modern,  formavilága letisztult. 

A különleges épület déli és nyugati tájolású amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, fürdőszobával és mosókonyhával rendelkezik a földszinten. Az emeleten pedig két kedves hálószoba, gardrób, fürdőszoba, és a Balatonra néző, részpanorámát nyújtó terasz található. Helyiségeiben minőségi tömör tölgyfa parketta, a fürdőszobákban pedig vagány kerámia burkolat van. Beépített bútorzata bent marad, a bútorozás többi része pedig megegyezés szerint. A nappali légkondícionált, fűtésrendszere távvezérelhető, Vailant elektromos kazán biztosítja a meleget. A hálószobákban radiátorok vannak, míg a ház többi részén padlófűtés működik. Az épület központi riasztórendszerrel van ellátva. TV és internet aljzatok kiépítve. Minden ablakon van szúnyogháló és alumínium redőnyök, a nagy ablakokon a redőnyök gépi vezérléssel működnek. A manuális redőnyök többsége hagyományos módon előre felé kitámasztható, így a szellőzés, árnyékolás nyáron kiváló. A nyaraló mindkét teraszán szélérzékelővel felszerelt, távirányítóval működtetett napellenző biztosítja az árnyékolást. 


 

A kertről 

Pici kertjében és a fenti teraszon is öntöző rendszer van kiépítve. A nyaraló önálló épülete vízparti telken van, az épületnek nincs közvetlen vízparti kapcsolata. A társasházi okirat van. Nincs közös használatú telekrész. Nincs közös költség. A ház mellett igényesen kialakított faburkolatos 12 nm-es tároló készült a sporteszközök tárolására. Az épülethez kisebb kert rész tartozik, ahol térkövezett déli terasz, és egy gépjármű számára parkoló van kialakítva. Balatonboglár a Balaton déli partján fekszik, az M7-es autópályáról megközelíthető, kikötővel, vasútállomással rendelkezik, kirándulóhelyekkel, borászatokkal övezve. [...]”


További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, módosítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában