A meccs után

2023.06.20. 12:58

Siófoki szurkolókat támadtak meg Montenegróban

Molnár Gábor

Fotónk csak illusztráció

Forrás: South Coast Ultras Siófok

Fotó: South Coast Ultras Siófok

– Igen, Tőlünk „vették” el a zászlót – írta Facebook-oldalán a South Coast Ultras Siófok. – Nincs mit szépíteni ezen. Mindig is úgy voltunk vele, hogy felvállaljuk akármi is történik. A többieknek tanulságképp leírjuk, mi történt, ne essetek a mi hibánkba.
– Négy autóval érkeztünk, különböző napokon, de a meccs napján végig együtt mozogtunk. ahogy tettük ezt szinte mindig, mindenhol, mert mindenhol ott voltunk eddig, kisebb-nagyobb létszámban: Bukarest, Athén, Split és még sok-sok helyen – áll a bejegyzésben. – Most is tudtuk, hová megyünk és a mérkőzés előtt már hallani is lehetett több próbálkozásról montenegrói részről. A találkozó lefújása után hárman nem várták be a társaikat, hanem elindultak vissza a közeli szállásra. Nem is volt gond, egészen a bejáratáig, ahol egy körülbelül 6-7 személyből álló társaság hátulról lerántotta, leütötte őket majd a földön is még többet kaptak. Komoly sérülés szerencsére nem történt, talán egy bordarepedéssel megúszták.
– Nem volt náluk látható helyen semmi nemzeti színű ereklye sem sál, sem zászló, viszont egységes fekete magyar pólóban voltak – részletezték a történteket. – Azt szerették volna letépni, ami nem sikerült. Ekkor vették észre, hogy a póló alatt van eldugva a zászló, amit a földön fekvő megrugdosott tagunktól elvettek. Ahogy ez megvolt, rögtön el is futottak az épületek közt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában