Vizilabda

2023.09.15. 13:39

Idegenben állítják nagy akadály elé a pólósokat

Szombaton 15 órakor a Genesys OSC Újbuda otthonában ugrik medencébe a Kaposvári VK az E.ON férfi vízilabda OB I. második fordulójában.

Klein Péter Nándor

Fotó: MW

Az EPS-Honvéd után ismét egy olyan csapat vár a Kaposvári VK együttesére, amely rosszul jött ki a Bajnok-Ligája selejtezőjéből, így búcsúzott a sorozattól. Az OSC az első fordulóban a Szentes legyőzésével vigasztalódott valamelyest, de minden bizonnyal a Kaposvár ellen is felragaszthatnak egy újabb gyógyító tapasszal felérő győzelmet az újbudaiak, akik az előző idényt a második helyen zárták.

– Várható volt, hogy nehéz lesz a sorsolásunk, mivel az előző szezont a tabella alsó felében zártuk – mondta ifj. Berta József, a Kaposvári VK játékosa. – A Honvéd ellen sem feltartott kézzel ugrottunk be a medencébe, hiszen mindenki ellen nyerni szereznénk. Az, hogy erre mennyi a reális esélyünk az OSC ellen, az csak aznap dől el, de úgy készülünk, hogy meg akarjuk verni őket. Az előző mérkőzésből le kell szűrnünk a tanulságokat, ki kell javítanunk a hibákat és jobban kell játszanunk, ha azt akarjuk, hogy legyen keresnivalónk az OSC ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában