Vizilabda

2023.10.21. 16:46

Visszataláltak a győztes útra a pólósok

Egy góllal nyert az UVSE vízilabda sportegyesület otthonában a Kaposvári Vízilabda Klub az E.ON férfi vízilabda OB I. hetedik fordulójában.

Klein Péter Nándor

Fotó: ANDRASSY Zoltan / Kaposvári Vízilabda Klub

A Pécsi Vasutas Sportkör (PVSK) elleni kisiklást követően az UVSE ellen szeretett volna visszatérni a felsőházba vezető útra a Kaposvári VK. Surányi László tanítványai ennek megfelelően kezdetek, hiszen ifjabb Berta József gyorsan duplázott, valamint Kakstedter Bendegúz és Baj Marcell is bevette az újpestiek kapuját, akik ezekre csak egy góllal tudtak felelni. A második játékrészben egy gyors gólváltás követően megrázták magukat a hazaiak, s felzárkóztak döntetlenre, azonban Kakstedter Bendegúz gondoskodott róla, hogy a fordulás után is a somogyiaknál legyen az előny.

A harmadik játékrész elején Takács János állította vissza a kétgólos kaposvári előnyt, ami megmaradt az etap végére. A negyedik felvonásban azonban Alekseev Sergeeevich negyedik találatával újra feljött egyre az UVSE, így nem nyugodhattak meg a kaposváriak, akik végül, ha csak egy góllal is, de megnyerték a találkozót. Surányi László tanítványai így visszataláltak a győztes útra.

UVSE–Kaposvári VK 10–11 (2–4, 4–3, 2–3, 2–1)

Budapest, Komjádi Sportuszoda, 100 néző. Vezette: Csizmadia Zs., Bereczki M.

UVSE: Korom – Kardos (2), Korbán (2), Barics (1), Korbács (1), Alekseev (4), Bencz. Csere: Herczeg, Besenyei, Hegedűs Cs., Kedves, Gidófalvy, Hegedűs Z. Vezetőedző: Vincze Balázs.

Kaposvári VK: Kósik – Dőry (1), ifj, Berta J. (3), Pellei F., Fülöp B. (2), Baj (1), Vindisch. Csere: Aranyi, Kakstedter (2), Palatinus, Juhász-Szelei, Vadas, Takács J. (2). Vezetőedző: Surányi László.

Gól, emberelőnyből: 11/5, illetve 8/6.

Gól, ötméteresből: 1/1, illetve /.

Kipontozódott: Korbán (27. p.), illetve Pellei F. (28. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában