Vízilabda

2023.11.20. 10:53

Hegedüs Balázs vezérletével verték a Szolnokot a kaposvári fiatalok

Klein Péter Nándor

Hazai medencében folytatták szereplésüket a Kaposvári Vízilabda Klub kiemelt utánpótláscsapatai. Az országos bajnokságban érdekelt somogyiak azúttal a Szolnokot látták vendégül, akik ellen az ifik csak a második és a harmadik negyedben tudták felvenni a kesztyűt. A két szélső felvonás viszont a Tisza-partiaké volt, akik ennek köszönhetően magabiztos győzelmet arattak. A serdülők viszont még részsikert sem tudtak felmutatni, hiszen csupán az utolsó negyedben tudtak gólokat szerezni. A Prikidánovics Nándor vezette a gyermek együttes viszont megvédte a klub becsületét. A legfiatalabbak a hat gólig jutó Hegedüs Balázs vezérletével győzték le a szolnokiakat.

A Dunántúli Vízilabda Ligában érdekelt gyermek I. csapat az alapszakasz harmadik fordulójában Budapestre utazott, ahol a házigazda Iron Waterpolo csapatával szoros találkozón osztoztak meg a pontokon, míg a székesfehérváriak ellen a jó harmadik felvonásnak köszönhetően gyűjtöttek be egy újabb győzelmet, aminek köszönhetően továbbra is vezetik a csoportjukat.

Fiú ifjúsági országos bajnokság, alapszakasz, 9. forduló
Kaposvári VK–Szolnoki Dózsa 8–15 (1–4, 3–3, 1–1, 3–7). A kaposvári gólszerzők: Vörös T. 3, Pohl A. 2, Vadas Á., Sztrapek E., Somogyvári Á.
Fiú serdülő országos bajnokság, alapszakasz, 9. forduló
Kaposvári VK–Szolnoki Dózsa 2–20 (0–4, 0–5, 0–6, 2–5). A kaposvári gólszerzők: Parádi Z., Hugó D.
Fiú gyermek országos bajnokság, alapszakasz, 9. forduló
Kaposvári VK–Szolnoki Dózsa 17–9 (6–3, 2–2, 4–2, 5–2). A kaposvári gólszerzők: Hegedüs Balázs 6, Hugó D. 5, Gregorovics M. 3, Bartos Á. 2, Vajay L. 
DVL gyermek I., 1 csoport, alapszakasz, 3. forduló
Kaposvári VK–Iron Waterpolo 6–6 (1–1, 2–1, 3–1, 0–3). A kaposvári gólszerzők: Hegedüs Balázs, Ruppert R., Gundy L., Bartos Á., Csonka N., Berkes A.
Kaposvári VK–Fehérvár VSE 15–9 (4–1, 1–2, 7–2, 3–4). A kaposvári gólszerzők: Hegedüs Balázs 5, Ruppert R. 3, Vajay L. 2, Bartos Á. 2, Földi Z. 2, Berkes A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában