Vízilabda

2023.11.03. 13:27

Itt az ideje a bravúrpontoknak

Az ősi rivális PVSK ellen elveszített két pontot szeretné visszaszerezni egy BVSC-Zugló elleni bravúrgyőzelemmel a Kaposvári VK vasárnap 16 órától az E.ON férfi vízilabda OB I. kilencedik játéknapján.

Klein Péter Nándor

A PVSK-Mecsek Füszért elleni rangadó kivételével ebben az idényben eddig hozta a kötelezőt a Kaposvári VK, amely az ősi rivális ellen, négygólos előnyt adott le, s szerzett végül csak egy pontot. Az akkor elveszített kettőt azonban most egy bravúrral visszaszerezhetik a felsőházba vágyó, jelenleg a hetedik pozícióban lévő somogyi pólósok, akik a harmadik helyen álló BVSC-Zugló gárdáját fogadják a Csik Ferenc Versenyuszodában.

– Nem szeretnék még a felsőházzal foglalkozni, egyelőre csak a következő mérkőzésre fókuszálok – mondta Surányi László, a Kaposvári VK vezetőedzője. – Sokat videózok, elemzek, próbálom felkészíteni a csapatot a nagyon erős BVSC ellen. Hazai medencében nekik fogunk esni, s megpróbáljuk visszaszerezni a Pécs ellen elveszített két pontot, de ez csak a gatyát vízbe dobva nem fog menni, kizárólag feltüzelve.

A kaposváriak az előző szezonban adósak maradtak a bravúrnak számító pontszerzésekkel, így most itt az ideje, hogy újra felfigyeljen rájuk az ország. A BVSC ellen már a döntetlen is remek eredménynek számítana, főként annak tükrében, hogy a zuglóiak csütörtökön az Eurokupában kilenc góllal verték a horvát Primorje Rijeka gárdáját. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában