Kosárlabda

2023.11.03. 16:35

Nehéz mérkőzés vár a kosarasokra idegenben

Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság (NB I./A) 6. fordulójában a Sopron elleni vereség után, ezúttal idegenbe utazik a Kometa Kaposvári KK, mely szombat este a DEAC vendégeként lép pályára.

Fotó: Lang Róbert

Kétség sem férhet hozzá, hogy mindkét klub eredményesebb bajnoki rajtot álmodott meg magának, ugyanis a Kaposvári KK és a DEAC is 2 győzelemmel és 3 vereséggel a háta mögött várja az egymás elleni összecsapást. A házigazda legutóbb az újonc NKA Pécs vendégeként szenvedett vereséget, míg Váradi Kornél együttese egy emlékezetes, hosszabbításos összecsapáson maradt alul a Sopron elleni összecsapáson.

NBI/A – 6. forduló
DEAC–Kaposvári KK
Szombat 19.00

– Mindenképpen egy nehéz mérkőzésre számítok. Biztos vagyok benne, hogy a Debrecen hazai közönség előtt bizonyítani akar. Azonban mi is úgy utazunk el, hogy nyerni akarunk – fogalmazott az egyik utolsó hétközi edzés után Antalics Dániel. – Egész héten a DEAC elleni összecsapásra készültünk, a védekezés lehet a siker kulcsa. Védő- és támadóoldalon is csapatként kell játszanunk, és akkor minden esélyünk meglesz a győzelemre. – zárta gondolatait a saját nevelésű magasember, aki a szezon elején kötötte meg élete első profi szerződését.

Andre Williamson a DEAC játékosa a második, míg kaposvári részről Ronald Jackson a liga harmadik legeredményesebb védőlepattanózója. Az összesített védő- és támadólepattanó listán pedig az előkelő harmadik és negyedik helyet foglalják el öt forduló után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában