Utánpótlás vízilabda

2023.12.04. 12:58

Megverték a gyerekek az ősi riválist

A szomszédvári rivális Pécset fogadták a Csik Ferenc Versenyuszodában a Kaposvári Vízilabda Klub kiemelt utánpótlás bajnokságban érdekelt csapatai.

Klein Péter Nándor

Fotó: Németh Levente

Az ifisták és a serdülők is csak egy-egy negyed erejéig tudták megszorongatni a nagy riválist, azonban a gyermek csapat megvédte a klub becsületét. Prikidánovics Nándor fiai végig kevés gólon tarották a pécsieket, s ez meg is hozta a várt sikert számukra.

A Dunántúli Vízilabda Ligában (DVL) érdekelt kaposvári csapatok közül a Bukovics Diána vezette baby II. ezúttal Pécsre látogatott, ahol a Nagykanizsa, illetve a Dunaújváros ellen gyakorolhatott versenyhelyzetben (ebben a korosztályban még nincs hivatalos végeredmény). A gyermek III.-as csapata pedig Velence felé vette az irányt, hogy nagyarányú győzelmet arasson a házigazdák felett, azonban a következő mérkőzésen már csak egy pont jött össze számukra a pécsiekkel szemben.

Fiú ifjúsági országos bajnokság, alapszakasz, 11. forduló

Kaposvári VK–Pécsi Sportiskola 8–12 (1–1, 3–5, 1–4, 3–2). A kaposvári gólszerzők: Vadas Á. 2, Schatz L. 2, Balogh Zs., Hegedüs B., Vörös T., Klinger B.

Fiú serdülő országos bajnokság, alapszakasz, 11. forduló

Kaposvári VK–Pécsi Sportiskola 8–13 (1–3, 1–5, 3–3, 3–2). A kaposvári gólszerzők: Märcz P. 2, Bognár B. 2, Héra G., Majnik Zs., Radics M., Szalmás B.

Fiú gyermek országos bajnokság, alapszakasz, 11. forduló

Kaposvári VK–Pécsi Sportiskola 9–6 (2–1, 3–3, 0–1, 4–1). A kaposvári gólszerzők: Gregorovics M. 3, Hegedüs Barna 2, Part K. 2, Tóth N., Hugó D.

DVL gyermek III. bajnokság, alapszakasz, 3. csoport, 3. forduló

Velence-tavi UVE–Kaposvári VK 0–15 (0–11, 0–4). A kaposvári gólszerzők: Ruppert R. 5, Tóth L. 2, Füzi M. 2, Szita B. 2, Krakkai Á., Bódis Zs., Takács B., Vas A.

Pécsi Sportiskola–Kaposvári VK 7–7 (2–2, 2–0, 0–3, 3–2). A kaposvári gólszerzők: Ruppert R. 4, Klampauer B. 2, Takács B.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában