RÖPLABDA EX TRALIGA, FÉRFIAK

2023.12.16. 17:26

Vasárnap következik Barcika

Vasárnap délután hazai környezetben, a Kaposvár Arénában zárja az idei évet a 19-szeres bajnok Fino alakulata. A két együttes bő két hónapja már találkozott egymással a borsodi városban, s akkor magabiztosan 3–0 arányban nyert a kaposvári társulat.

Fenyő Gábor

A jelenleg a harmadik helyen található, nyáron alaposan átalakult – és megfiatalodott – Toronyai Miklós által irányított GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika nagyrészt a saját utánpótlásából merít. A Kaposvárról igazolt liberó, Kiss Máté kilenc alkalommal volt válogatott, míg Bibók Balázs és Péter Benedek egyaránt ötször ölthette magára a címeres mezt. Három külföldi légiósuk van; az azeri feladó, Roman Aleksandrovics Gurskiy és az előző szezonban Dunaújvárosban szerepelt ukrán feladó-átló, Velychko Bohdan. Hozzájuk csatlakozott menet közben a cseh Jan Jirásek, míg a Bp. Kistextől érkezett Óhidi Richárd, továbbá Cziczlavicz Dávid és Siklósi-Sikes Zétény az utánpótlás-válogatott tagja.

A feladat egyértelmű; a vasárnap délutáni (hazai) fellépést is könyörtelenül be kell húznia a Szlobodan Prakljacsics, Demeter András edzőpáros  vezette Fino Kaposvár csapatának. Minden egyes pont nagyon fontos lehet ugyanis a Kaposvár–Székesfehérvár közti párviadalban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában