Erdei Carlo

2024.01.16. 12:40

A Haladásnál folytatja a korábbi kaposvári játékmester

Sonline.hu

Erdei Carlo (fehérben) a Haladáshoz igazolt

Fotó: Lang Róbert

Erdei Carlo Alex 1996-ban született Szatmárnémetiben, majd az angol Wolverhampton akadémiáján pallérozódott. 2015-ben igazol a Pandurii csapatához, amely előbb a Kolozsvári Universitateahoz, majd szülővárosának együtteséhez, a Szatmárnémeti Olimpiához adta kölcsön. A jelenleg 24 esztendős támadó középpályás 2017-ben igazolt először Magyarországra, az akkor első osztályú Balmazújvároshoz, amelynek színeiben öt NB I.-es meccsen egy, míg 24 NB II.-es meccsen szintén egy gólt szerzett. 2020-ban érkezett az még másodosztályú Rákóczihoz, a zöld-fehérek színeiben 25 mérkőzésen lépett pályára és négy gólt szerzett. A somogyiak az idény végén búcsúztak az NB II.-től, a játékmester pedig Tiszakécskére szerződött, ahol csapatkapitány lett. A jelenleg 27 éves Erdei Carlo a téli átigazolási szinté szereplő Szombathelyi Haladásban folytatja pályafutását .
– Boldogan és örömmel jöttem a Haladáshoz – mondta a szombathelyi klub honlapjának Erdei Carlo.Érdekesség, hogy anno éppen itt, Szombathelyen debütáltam az NB I.-ben, persze ellenfélként. Mindig úgy éreztem, hogy ez egy jó klub és valamikor szeretnék majd itt játszani. Most alakultak úgy a dolgok, hogy tudtam váltani – több lehetőségem volt, de a Haladásé volt a legszimpatikusabb ajánlat. Ami a terveimet illeti, minél több meccset szeretnék megnyerni a Haladással és minél előbb szeretnék feljutni a Halival, mert meggyőződésem, hogy ennek a klubnak az NB I.-ben a helye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában