Cselgáncs

2024.01.10. 11:28

Eredményes évet zárt a Barcsi Judo Egyesület

Évértékelésre gyűltek össze a Barcsi Judo Egyesület tagjai az Arany János Általános Iskola aulájában – számolt be Horváth Gábor sportreferens.

Sonline.hu

Tálosi György részletes tájékoztatást adott az egyesület idei életéről, s külön megköszönte a szülők támogatását, hogy lehetővé tették gyermekük sportolását. 

Janecsek László vezetőedző a szakmai munkáról adott tájékoztatót. A 2023-as évben tizenhét versenyen vettek részt, s 115-ször állhattak dobogóra. Összesen negyvennégy sportoló próbálta ki magát valamilyen versenyen. Országos Diákolimpián Maráz Dorina, Vánczel Eliz és Maráz Nándor a második helyen, Tóth Sára a harmadik helyen végzett. A Magyar Kupán Matanguihan Márk bronzérmes lett. A magyar bajnokságon két harmadik helyet szereztek, Tóth Sára a Diák „C” kategóriában és Honfi Zsolt a Masters kategóriában. Bonevácz Bianka a felnőtt kategóriában szerzett értékes hetedik helyet. A II. Nage No Kid Judo Kata országos bajnokságon a Farkashegyi Máté-Tengerdi Levente páros ezüstérmet szerzett, a Molnár Hanna-Paksicza Péter páros pedig hatodik lett. 

Elismerésben részesítették a legeredményesebb versenyzőket: Maráz Dorina, Vánczel Eliz, Szakács Zétény, Maráz Nándor, Bonevácz Bianka judosokat. Különdíjat kapott Molnár Hanna, Matanguihan Márk, Bogdán Tamás, Bogdán Bianka, Szári Attila.

Az egyesület valamennyi tagja oklevelet és ajándékcsomagot kapott az egyesület vezetőitől. 

Horváth Gábor méltatta a jelenlévő alapító tag, Bonevácz Emil munkáját, a szülők támogató hozzáállását. Kiemelte, a legjobb hosszútávú befektetés a gyermekek sportolása.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában