Kézilabda

2024.02.02. 09:51

Megszerezte idei első győzelmét a Siófok KC

A Siófok KC élvonalbeli ifjúsági csapata a 15. fordulóban a Szombathely ellenében egy gólgazdag mérkőzésen tartotta otthon a bajnoki pontokat. Ugyan a serdülők szoros mérkőzést játszottak, de ismét vereséget szenvedtek.

Fotó: NemA

Női Ifjúsági I. Osztály - Nyugat, 15. forduló
Siófok KC – Szombathely  37-31 (16-10)
Kiállítás: 2 ill. 8 perc
Hétméteres: 7/4  ill. 4/3

Siófok: Aranyosi Janka, Nógrádi Anna (kapus),  Bálind Réka, Bojtok Anna, Deme Liliána 10, Gurbács Borbála 3, Kocsis Szilvia 6, Koósz Karina 7, Koósz Fruzsina 4,  Jócsik Nóra, Tordai-Nagy Borbála 1, Szekeres Kamilla 3, Karé Kamilla 6.

Pintér Károly (edző – Siófok KC): – Négy stabil játékosom a serdülő meccset is végigjátszotta, így ez a találkozó nehézkesebbre sikerült.  Sajnálom, hogy nem sikerült segítenünk az U17-es korosztálynak, szükségük lett volna a győzelemre. Úgy gondolom, hogy magabiztos győzelmet arattunk a Szombathely ellen, nem volt kérdéses a mérkőzés végkimenetele.


Női Serdülő I. Osztály - Nyugat, 15. forduló
Siófok KC – Szombathely 27-29 (12-16)
Kiállítás: 4 ill. 10 perc
Hétméteres: 2/1 ill. 1/1

Siófok: Böőr Zsanett (kapus), S.Tóth Bíborka Sára, Klikk Jázmin 3, Sólyom Sára 1, Kenyó Júlia, Gurbács Borbála 9, Sarang Fruzsina, Koósz Karina 2, Koósz Fruzsina 1, Zsiga Sarolt, Bakonyi Dóra 2, Szili Csenge, Pap Zsófia, Posta Luca 4, Jócsik Nóra, Erdélyi Boglárka 5.

Tarján Bence (edző – Siófok KC): Mindent megpróbáltunk, de sajnos így sem sikerült a pontszerzés. Fontos helyzetek maradtak ki. Végig szoros volt a mérkőzés, de összességében ennyivel jobb volt a Szombathely. Küzdöttünk, hajtottunk, a hozzáállással nem volt probléma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában