Megyei labdarúgás

2024.03.29. 13:48

A második Balatonlelle a harmadik Nagybajom otthonában lép pályára

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában is rendeznek rangadót: a második Balatonlelle a harmadik Nagybajom otthonában lép pályára szombaton délután.

Fenyő Gábor

Fotó: NEMETH LEVENTE FOTO

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi körének nagy kérdése, hogy vajon tovább nő a második Balatonlelle előnye az őt üldöző Nagybajommal szemben, minden marad ugyanúgy, mint korábban, avagy a két csapat helyet cserél egymással a bajnoki tabellán.

A 22. forduló párosítása

Szombat – 15 óra:
Nagybajom–Balatonlelle
A két csapatot csupán két pont választja el egymástól. Ha a bajomi társulat élni tud a hazai pálya előnyével, akkor a két együttes helyet cserélhet egymással a bajnoki tabellán.

Szombat – 15 óra:
Balatoni Vasas–Barcs
A házigazda Balatoni Vasas kilenc ponttal jár előrébb, mint az újonc barcsi együttes. A papírforma hazai sikert ígér.

Szombat – 15 óra:
Marcali–Csurgó
A Marcali egy hete hetet lőtt Öreglakon, a Csurgó viszont nyolc góllal küldte haza a Kaposfüredet. A hazai pálya a Marcali javára dönthet.

Szombat – 15 óra:
Kadarkút–Öreglak
Bár a Kadarkút legutóbb kiadós zakóba futott bele Toponáron, mégis az mondjuk, hogy ez fix 1-es.

Szombat – 15 óra:
Kaposfüred–Nagyatád
Ez pedig egyértelműen fix 2-es. A Kaposfüredet egy hete nagyon kitömték, a bajnoki címvédő és éllovas Nagyatád viszont idén még bajnoki találkozón egyetlen pontot sem veszített.

Vasárnap – 15 óra:
Balatonkeresztúr–Toponár
A Balatonkeresztúr – az utolsó fél órában – öt gól kapott Lellén, a Toponár pedig ötöt vágott otthon. Nagyon össze kell magát kapnia a keresztúri társaságnak ahhoz, ha a Toponár ellen is pontot szeretnének szerezni.

Vasárnap – 15 óra:
Segesd–Tab
A sereghajtó segesdieknek talán az utolsó lehetőségük arra, hogy megközelítsék az előttük helyet foglaló Öreglakot, s így továbbra is életben tartsák az első osztályú reményeiket.

Vasárnap – 15 óra:
Juta–Somogysárd
Ez az a meccs, amelynek a végeredményét lehetetlen előre megjósolni. Nyerhet akár az otthon játszó Juta, de megszerezheti mindhárom bajnok pontot a vendég Somogysárd is. Mivel a sárdiak döntetlen-specialisták, így talán a pontosztozkodás tűnik a legvalószínűbbnek.

MESTERLÖVÉSZEK

A góllövőlista élcsoportja: 1. Bradics Tamás (Marcali) 21 gól; 2. Bene Zsombor (Balatoni Vasas) 20 gól; 3–5. (holtversenyben) Vukan Nikolics (Nagyatád), Laczkó Dávid József (Toponár) és Decsi Richárd (Toponár) 15 gól; 6–8. Balogh László (Marcali), Orsós Viktor Márk (Kaposfüred) és Boros Tamás (Csurgó) 14 gól; 9–11. (holtversenyben) Németh János Attila (Balatonlelle), Kelemen Kevin (Balatonlelle) és Simon Róbert (Kadarkút) 13 gól; 12–14. (holtversenyben) Horváth Péter (Nagyatád), Ivusza Gábor (Toponár) és Palkovics Tamás (Somogysárd) 12 gól; 15–19. (holtversenyben) Dekanics Márk (Nagyatád), Márton András (Nagybajom), Kollega Krisztián (Juta), Kálazi Tamás Bálint (Balatoni Vasas) és Tompa István (Barcs) 11 gól; 20. Pető Tamás (Toponár) 10 gól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában