Megyei labdarúgás

2024.03.26. 13:04

Magyar Kupa: megyei szuperrangadó lehet az országos főtábláért - Íme a párosítás

Kedd délelőtt az MLSZ Somogy Vármegyei Igazgatóságán kisorsolták a MOL Magyar Kupa megyei selejtező 3- és 4. fordulójának a párosításait.

Fotó: Németh Levente

A tavalyi versenykiíráshoz képest öt helyett csupán négy helyet kapott Somogy Vármegye a MOL Magyar Kupa jövő évi országos főtábláján, így a selejtezősorozat lebonyolítását menet közben át kellett alakítani, miután a második fordulót követően még tíz klub maradt versenyben. A harmadik körben így csupán négy csapat lesz érdekelt, a többiek "erőnyerőnek" számítanak. A harmadik kör továbbjutói a negyedik fordulóban csatlakoznak a hat erőnyerőhöz, a négy párharc győztese pedig kvalifikálja magát a 2024/25-ös országos főtáblára. A sorsolás kiemelés nélkül zajlott, így az, hogy valaki erőnyerő lett-e vagy sem, az a szimpla szerencsén múlott. A Balatonlelle például így már a harmadik fordulóban érdekelt, továbbjutás esetén pedig megyei szuperrangadót rendezhetnek az országos főtábláért, ugyanis a 'B' jelű párharc győztese a Nagyatáddal mérkőzik majd meg.

MOL Magyar Kupa - a 3. forduló párosítása:

'A' párosítás: Toponár SE–Somogysárd SE 
'B' párosítás: Csurgói TK–Balatonlelle SE

Hivatalos játéknap: 2024.05.15. (szerda).

MOL Magyar Kupa - a 4. forduló párosítása:

Kadarkút VSE–Marcali VFC
'B' párosítás győztese–Nagyatádi FC
Juta SE–Nagybajomi AC
'A' párosítás győztese–Balatonkeresztúr SK

Hivatalos játéknap: 2024.06.01. (szombat).


A sorsolás nyilvánosan zajlott, annak hitelességét Bőzsöny János, az MLSZ Somogy Vármegyei Versenybizottsági elnöke, valamint Őszi Ádám, a Somogyi Hírlap munkatársa felügyelte. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában