Labdarúgás

2024.03.07. 15:25

Megyefoci: fókuszban a Lelle–Marcali derbi

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a szombati Balatonlelle–Marcali ütközet áll a középpontban, de érdekesnek ígérkezik a vasárnapi Somogysárd–Nagybajom derbi is.

Fenyő Gábor

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi 19. fordulójában négy mérkőzést játszanak szombaton, s négy bajnoki találkozó marad vasárnapra.

A 19. forduló párosítása

Szombat – 14.30 óra:
Balatonlelle–Marcali
Az idén még a bajnoki pontvadászatban veretlen két csapat feszül egymásnak Balatonlellén. A hazai pálya a lelleiek mellett szól, de a marcali együttest nem szabad félvállról venni.

Szombat – 14.30 óra:
Barcs–Kadarkút
Az újonc Barcshoz látogat el a Kadarkút, amely idén mind a két bajnoki meccsét behúzta. A szombati találkozón is inkább a vendégek felé billen a mérleg nyelve.

Szombat – 14.30 óra:
Toponár–Kaposfüred
Papíron semmi esélye nincs a Kaposfürednek Toponáron. Ráadásul a Balatonlelle ellen kiállított Balog Alex Pétert ütésért négy bajnokira „meszelték” el.

Szombat – 14.30 óra:
Nagyatád–
Segesd
Fix 1-es. A bajnoki címvédő és listavezető Nagyatád vendége a sereghajtó Segesd lesz.

Vasárnap – 14.30 óra:
Somogysárd–Nagybajom
A Somogysárd rosszul kezdte az idei évet, legutóbb viszont Balatonkeresztúron gurított négy gólt.A Nagybajom mindkét eddigi fellépését – előbb Segesden, majd otthon a Juta ellen – egyaránt 2–0-ra nyerte. A bajomiak a favoritok; ha továbbra is harcban akarnak maradni az első helyért, akkor Sárdon sem hibázhatnak.

Vasárnap – 14.30 óra:
Juta–Balatoni Vasas
A hazai pálya a Juta mellett szól.

Vasárnap – 14.30 óra:
Tab–Balatonkeresztúr
Két, idén még pont nélküli csapat csap feszül egymásnak  Tabon. Bármilyen eredmény előfordulhat, de a hazai pálya a tabiak mellett dönthet.

Vasárnap – 14.30 óra:
Öreglak–Csurgó
Legutóbb az öreglaki csapatból két játékost is kiállítottak a Nagyatád ellen, így ők most nem játszhatnak. Vagyis a csurgóiaknak vasárnap délután lehet keresni valójuk Öreglakon,

MESTERLÖVÉSZEK

A góllövőlista élcsoportja: 1. Bradics Tamás (Marcali) 21 gól; 2. Bene Zsombor (Balatoni Vasas) 20 gól; 3. Orsós Viktor Márk (Kaposfüred) 14 gól; 4–6.(holtversenyben) Németh János Attila (Balatonlelle), Kelemen Kevin (Balatonlelle) és Simon Róbert (Kadarkút) 13 gól; 7–11. (holtversenyben) Vukan Nikolics (Nagyatád), Laczkó Dávid József (Toponár), Decsi Richárd (Toponár), Palkovics Tamás (Somogysárd) és Boros Tamás (Csurgó) 12 gól; 12–15. (holtversenyben) Dekanics Márk (Nagyatád), Balogh László (Marcali), Ivusza Gábor (Toponár) és Kálazi Tamás Bálint (Balatoni Vasas) 11 gól; 16–18. (holtversenyben) Márton András (Nagybajom), Pető Tamás (Toponár) és Tompa István (Barcs) 10 gól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában