Birkózás

2024.03.18. 15:59

Nemzetközi versenyen taroltak a KASI birkózói

Két megmérettetésen is részt vett a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola birkózó-szakosztálya.

Trancsik Zsanett Kármen

A KASI összes versenyzője éremmel térhetett haza a meghívásos szabadfogású birkózó versenyről

Meghívásos Szabadfogású Birkózó Versenyt rendezett a Dél-Zselic SE Szigetváron. A KASI hét versenyzővel képviseltette magát, s mindenki éremmel térhetett haza.

Az U8-as korosztályban Vágner Olivér aranyérmet szerzett, U9-ben Vágner Szabolcs a dobogó legalsó fokára állhatott fel. Az U10-esek között Szabó Gellért az első, míg Kovács Benedek a második helyen végzett. U11-ben Nagy Marcell és Kocsis Kende is harmadik lett, míg Lipák Benedek aranyat nyert.

Másnap Horvátországban, Koprivnicában volt érdekelt a KASI egy meghívásos nemzetközi megmérettetésen, melyen kilenc ország 366 birkózója vett részt. A kaposváriak nagyszerűen szerepeltek, mindhárom sportoló dobogóra állhatott az U13-as korosztályban.

Kercsó Miklós a 36 kilogrammosok között ezüstérmet szerzett. Az 59 kilogrammosoknál Koleszár Ármin a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Stágl Botond pedig a 65 kilogrammosok között a harmadik helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában