Vándor Kupa

2024.04.05. 13:25

Jótékonyság, erő, logika és ügyesség Bolhón

A szervezők várnak minden sportolni és kikapcsolódni vágyó érdeklődőt 2024. május 1-jén, szerdán a bolhói Sport majálisra.

Aki érez magában ambícióit az délelőtt 09:00-tól regisztrálhat a helyi általános iskola udvarán. Három kategóriában is versenyezhet, négy - négy feladatban kell jobbnak lenni mindenkinél hogy a kategória vándor kupáját megszerezze.

Erő kategória: koffer cipelés, rönk nyomás, felhúzás és gumikerék forgatás. 
Logikai feladatok: sakk, malom, kvíz és honfoglaló. 
Ügyességi feladatok: pin pong, 21”(kosárlabda), csocsó és íjász foci.

Ezeken kívül a helyszínen ki lehet próbálni a bothúzást, kőgolyó emelést, kötélhúzást, macabell buzogány forgatást és több más ügyességi játékot.

Az igazi ínyencek a Gorján 5 próbának is nekifuthatnak ami a következő gyakorlatokat jelenti: oldalemelés lógva L-tartásban, gumihúzás kézen járva, vashordó egyensúlyozás egy kézzel, broly bicepsz (40kg), kettlebell clean and press.

A helyszínen jótékonysági gyűjtés is lesz egy alapítványon keresztül, beteg gyerekeknek. A gyűjtést reklámozva és segítve összefogtak a pécsi röplabdások, akik bemutató mérkőzést tartanak. 

Tobábbá a szervezők beszámolnak a magyarországi rekordok napja terveiről. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában