Választás 2022.

2022.03.30. 16:52

A saját udvarában került szembe a képviselő-jelölttel a családanya

Egy kereki olvasónk azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy Potocskáné Kőrösi Anita, országgyűlési képviselő-jelölt megrémisztette őt a minap. Az eset a falusi ház udvarában történt.

Sonline

Forrás: Illusztráció

A neve elhallgatását kérő fiatalasszony elmondta: a családi háza kerítésére gyorskötözővel egy Potocskáné Kőrösi Anitát ábrázoló választási plakátot helyeztek el ismeretlenek. – Nekem ez nem tetszett, mivel nem szólt senki és az engedélyemet sem kérte ehhez, ezért levágtam onnan a plakátot – tette hozzá a Kerekiben élő nő. Elmondta azt is, hogy ezzel még nem ért véget a nem tervezett találkozás, mert nem sokkal később arra lett figyelmes nagytakarítás közben, hogy valaki az udvarába sétál befelé.

– Kimentem és láttam, hogy Potocskáné az – idézte fel az esetet olvasónk. - Felszólítottam, hogy hagyja el az ingatlanomat. Erre elkezdett velem kiabálni. Megmondom őszintén, megijedtem, féltem tőle! A családanya ismerte már korábbról személyesen is a képviselőt, de a meglepő találkozás után olyan érzése volt, mintha egy teljesen másik személlyel találta volna magát szemben.

Azt mondta: annyira váratlanul érte a dolog, hogy a képviselő-jelölt bement az udvarába, hogy először nem is tudott érdemben reagálni. Majd ő is elindult a politikus felé és még határozottabban kérte, hogy haladéktalanul távozzon. Annyira erőszakos és agresszív volt, s azt kiabálta: "megbánja a magyar nép, hogy nem minket támogat". Potocskáné eltorzult arccal mondta mindezt, féltem tőle. 

Lapunk úgy tudja: hogy több településen is fenyegettek meg főleg idősebb embereket, amikor egy bizonyos jelöltre való szavazás mellett agitáltak.

Természetesen megkerestük Potocskáné Kőrösi Anitát, hogy az olvasónk által elmondott esetről érdeklődjünk. Ő azt felelte: nem helyezett ki plakátokat magánházak kerítésére, csak közterületen lévő oszlopokra. Arra, hogy bement volna egy ház udvarára hívatlanul, azt válaszolta, hogy rágalom. – Biztosan összekevertek valakivel, mert biztosan nem én voltam. A plakátokat pedig lehet, hogy valaki más helyezte fel a kerítésre – tette hozzá a képviselőjelölt.

Lehet, hogy nem rakták ki, de a képviselő plakátjai mégis ott vannak a kerítéseken...

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!