Kék hírek, bulvár

2007.12.06. 18:59

Most nem ugrott, csak kiült a völgyhíd korlátjára

Nagy kihívásokat rejt magában a Kőröshegyi völgyhíd, ahonnan nemrég vetette le magát hét bázisugró. A mutatványt a viadukt ipari kamerája is rögzítette. Az eset után a hídmester ismeretlen tettesek ellen tett feljelentést a Siófoki Rendőrkapitányságon.

Kolumbán Tünde

Onnan azonban az illetékes Autópályarendőrséghez továbbították az ügyet. Úgy tudjuk, az eset nem számít bűncselekménynek, csak szabálysértésnek minősül. A bázisugrókat a rendőrség nem találta meg, de az sem biztos, hogy keresték őket. Hanák Tímea hídmester szerint az ehhez hasonló esetek elkerülhetetlenek.

Egy vakmerő ember legutóbb tegnap ült ki a völgyhíd külső korlátjára. Azt ugyan nem lehet tudni, hogy egy öngyilkos jelölt volt, vagy újabb bázisugró térképezte fel a terepet, mert mire a kihívott rendőrök a helyszínre értek, a férfi leszállt a korlátról, és tovább hajtott autójával.
A környéken lakók azt beszélik: a Veress Zoltán műrepelő részvételével nyáron megrendezett hídünnep után az is megtörtént, hogy egy kisrepülős megirigyelte a profi bemutatóját, és átrepült a viadukt tartópillérei között.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!