Kék hírek, bulvár

2009.09.11. 08:35

Csatárláncban keresik az eltűnt nőt, segítsen ön is!

A rendőrség és a Kötél is nagy erőkkel keresi a Bonnyapusztáról eltűnt idős asszonyt. Hőkamerát is bevetettek, ám eddig nem vezetett eredményre a keresés.

Harsányi Miklós

– Eltűnt egy 84 éves idős asszony csütörtök délután Bonnyapusztán; Péczeli Lajosnét a környező településeken is kereste a rendőrség – tájékoztatta a Sonline.hu-t Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A családtagjai nem találták otthon az asszonyt, ezután rögtön értesítették a rendőrséget. A körülbelül 150-155 centiméter, nagyon sovány testfelépítésű, ősz hajú idős asszony eltűnésekor bordó otthonkát, világos barna kötött pulóver, s fekete nadrágot viselt. Bíró Gábor közölte: az asszony betegsége folytán korlátozottan kommunikál.

A rendőrség azt kéri, aki az idős asszony eltűnésével kapcsolatban bármit tud, hívja a siófoki rendőrkapitányságot a 84/519-150-es telefonszámon vagy a 107-es segélyhívószámot.
– Mivel a hölgy karádi származású, elképzelhető, hogy oda indult el – tette hozzá Bíró Gábor, az SMRFK sajtószóvivője.

Bodó László, a Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület (Kötél) parancsnoka pénteken reggel a Sonline.hu kérdésére azt mondta: csütörtökön este hőkamerával is keresték az eltűnt asszonyt. A csapat tagjai gyalog, terepjáróval és krosszmotorral fésülték át a terepet. Csak a Kötéltől tizennyolcan vettek részt a kutatásban; csatárláncba folytatták a keresést, amely éjfél körül eredménytelenül zárult. A helyszíni munkálatokba a siófoki és a tabi rendőrök is bekapcsolódtak.

– Pénteken délelőtt folytatjuk a keresést – közölte Bodó László, a Kötél parancsnoka. – Várhatóan a rendőrségi helikopter is bekapcsolódik a kutatásba.
Bodó László elmondta: a munkát nehezíti, hogy a terület csaknem kétharmadát sűrű erdő borítja, s több helyütt ingoványos, nehezen járható a talaj.



– Reménykedünk, hogy megtaláljuk a hölgyet – tette hozzá Bodó László. –  Péntekre virradóra aránylag enyhe volt az éjszaka. Ez jócskán növeli az idős asszony túlélési esélyeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!