Kék hírek, bulvár

2010.04.29. 07:30

Figyelje az M7-esen a Ford Fiestát! Abból mérnek a rendőrök

Félidejéhez ért a Tispol közlekedésbiztonsági akció. Kaposvár térségében közel 30 autós bánkódhatott amiatt, hogy túllépte a megengedett sebességet.

Harsányi Miklós

Kiskorpád, Kaposmérő, Kaposfő – ezekben a településekben közös, hogy mindegyikben több gyorshajtót kaptak el. A Sonline.hu úgy értesült, hogy szerdán 67-es és a 61-es úton folytatott átfogó vizsgálatot a rendőrség. Napközben Mernyeszentmiklós és Nagybajom környékén is ellenőrzéseket hajtottak végre.

– Lakott területen több autós óránként 70-80 kilométeres sebességgel hajtott – szólt a gyorsösszegzés. A Tispol keretében Kaposvár térségében egyébként az a sofőr lőtte be az eddigi rekordot, aki – ötven helyett – 102 kilométerrel zúgott el a lézeres sebességmérő előtt.Úgy tudjuk: szerdán egy fekete Ford Fiestából mérték a járművezetőket. Könnyen előfordulhat, hogy csötörtökön is ezt használják majd a rend őrei, hiszen újabb vizsgálat lesz – a megyeszékhelyen kívül előreláthatóan az M7-es sztráda somogyi szakaszán és Dél-Somogyban figyelik az autósok tempóját.

Mértek és helyszíneltek – a rendőrök két motorosbalesetről is értesültek. Nagybajom és Böhönye között egy motoros esett el, Kaposváron is felborult egy motoros férfi. Mindketten könnyebb sérülést szenvedtek.

Ezek is érdekelhetik