Kék hírek, bulvár

2011.07.22. 14:36

Újabb titkos tetoválásokat tervez Király L. Norbi

Sokan vélték úgy, hogy a kaposvári Király L. Norbertnek semmi keresnivalója nem volt az X-faktorban, és a műsor után el is fog tűnni a média hatalmas színpadáról.

Sonline

De Norbi maradt, és őrjöngő és sikoltozó rajongókat hagyva maga után járja az országot. A címlapok állandó szereplője lett, szinte minden lélegzetvételéről hírt adnak, de őt ez egyáltalán nem zavarja.

- Miért kellene, hogy zavarjon? Egyáltalán nem érzem tehernek a nyilvánosságot, és az sem érdekel, hogy beszámolnak arról is, hogy lett egy új tetoválásom. Szerintem nincs ezzel semmi baj.

- Nagyon fájt a tetoválás?
- Egyáltalán nem. Ez nem az első tetoválásom, így mondhatni már rutinos vagyok. A mostanit is nagyon régóta tervezetem már, csak nem volt időm megcsináltatni.

- És lesznek még újabbak?
- Persze! De az egyelőre még titok, hogy hol és mi.

- Nemrég készült el az első videokliped is a Valahol elveszett c. számodhoz. Milyen volt a forgatás?
- Indiánnal együtt dolgozni egy megvalósult álom volt. Ő annyi, de annyi sztárnak rendezett már klippet, és most nekem. Egész nap viccelődtünk a stábbal, de közben persze keményen folyt a munka is. Hatalmas élmény volt, egy olyan nap, amit soha nem fogok elfelejteni.



- Nagy a sürgés-forgás most körülötted, koncertről koncertre jársz. Nem hiányzik egy kicsit Kaposvár csendje?
- Tényleg rengeteg a fellépésem van, szerencsére. Más ez az élet, de jó. Megszoktam már az állandó jövés-menést. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jó érzés hazamenni Kaposvárra. Az más. Az a másik életem.

- Ősszel újra indul az X-faktor, fogod majd nézni?
- Persze, figyelemmel fogom kísérni. Beszéltük is Csabáékkal, hogy együtt kéne nézni a régi csapattal. Várom, mert szeretném látni, hogy a mostani versenyzők is átélik-e majd azt a hatalmas show-t és izgalmat, amit mi is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!