Kék hírek, bulvár

2011.11.03. 14:45

Azonnal hívja a rendőrséget, ha látta az erőszakos férfit! - fantomkép

Két férfi késsel fenyegetett egy nőt Siófokon, hogy fuvarozza el őket. Többször meg is sebesítették. Egyikükről készült fantomkép.

Sonline

Október 26-án az esti órákban két ismeretlen személy ült be erőszakkal Siófok belvárosában egy hölgy piros VW Polo gépkocsijába, és arra kényszerítették, hogy a Balatonkiliti szőlőhegybe fuvarozza el őket. Az elkövetők pénzt is követeltek a nőtől, és nyomatékot adva a követelésüknek késsel többször megvágták a karját és az arcát. Szerencsére a sértettnek végül sikerült a járművel elmeneküli a helyszínről.

Az ügyben a Siófoki Rendőrkapitányság indított nyomozást rablás gyanúja
miatt ismeretlen tettesek ellen, akik közül az egyikről fantomkép is
készült.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ezt a férfit keresik a rendőrök
[/caption]

A fantomképen szereplő férfi 35-40 évesnek kinéző, normál testalkatú, barna bőrű, körszakállat viselő férfi volt. Szemei jellegzetesen nagy, kerek formájúak, orra keskeny, ajkai teltek. Az elkövetéskor sötétkék színű farmernadrágot, valamint sötétkék színű, orkán anyagból készült vastag télikabátot viselt, amelynek bal oldalán felül fehér színű embléma volt látható. A Siófoki Rendőrkapitányság felhívja a lakosság figyelmét, hogy amennyiben információjuk van a bűncselekményről, illetve a fantomképen szereplő férfi kilétével, illetve hollétével kapcsolatosan, úgy tegyenek bejelentést a rendőrkapitányságon személyesen, vagy levélben (8600 Siófok, Sió utca 12-20.) illetve telefonon a 85/519-150-es telefonszámon, valamint a 107-es 112-es segélyhívószámok bármelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!