Kék hírek, bulvár

2013.11.11. 09:50

Tízenhárom autó kerekét szúrta ki heccből négy fiatal Csurgón

A négy fős banda tizenhárom autó és egy kismotor gumiját szúrta ki késsel vasárnapra virradó éjjel, a rendőrök a házkutatások során két lopott segédmotort is találtak.

Sonline

Az első bejelentés vasárnap reggel hét óra körül kapták a rendőrök arról, hogy valakik kiszúrták egy autó kerekét Csurgón, ezután még tizenhárom ilyen hívás érkezett. Kiderült, hogy éjszaka ismeretlenek tizenhárom személygépjármű és egy segédmotor-kerékpár gumiabroncsait szúrták ki késsel, de randalírozásuk nem állt meg ennyiben, a tűzoltóság előtt egy jelzőlámpát rongáltak meg, a város közvilágításában is tetemes károkat okoztak, és elloptak két kismotort.

A csurgói rendőrök négy fiatalt azonosítottak elkövetőként, a házkutatások során előkerült a gumikiszúráshoz használt kés, továbbá a két ellopott segédmotor-kerékpárt is. A rendőrök K. János és B. Dániel 18 éves berzencei fiatalembereket, továbbá egy 17 berzencei és egy 15 éves csurgói fiút is előállítottak a Nagyatádi Rendőrkapitányságra.

A négy személyt a nyomozók szabadlábon hagyásuk mellett gyanúsítottként hallgatták ki, a fiatalok az éjszaka elkövetett cselekmények mindegyikét beismerték, de fény derült arra is, hogy még szeptemberben a vasúti átjáróban elhelyezett félsorompókat kétszer megrongálták.

 

Ezek is érdekelhetik