Kék hírek, bulvár

2014.07.14. 08:43

Vonatgázolás Zamárdinál: a Soundról indult haza a 22 éves fiú

Információink szerint vonatgázolás történt Zamárdinál hétfőn kora reggel. Egy 22 éves fiú lábát vágta le egy szerelvény. A fiatal a Balaton Soundról indult haza.

Sonline

Olvasónk hétfő hajnali öt órakor Zamárdiba, a Balaton Soundra ment, hogy elhozza ott szórakozó gyerekeit. Akkor látta, hogy Zamárdi-felsőn két vonatszerelvény is vesztegel. - Ahogyan befordultam a vasútállomásra, egy mentőt láttam, ami villogó fénnyel várakozott, és legalább három rendőrautót - mondta. - Az egyik gyerek megkérdezett egy rendőrt, hogy mi történt, s azt a választ kapta: baleset.
Egy taxis is megerősítette, hogy baleset történt.Információink szerint egy utas fel akart ugrani egy vonatra, ekkor történt a súlyos baleset. A Hír24 úgy értesült, hogy egy, a Balaton Soundról hazainduló 22 év körüli fiú szenvedett balesetet, helyszíni információk szerint a szerelvény levágta a lábait, és koponyasérülést is szenvedett. Állapotáról egyelőre nincs hír.

A Zamárdi állomásra a Fonyód–Budapest-Déli között közlekedő személyvonat 3 óra 55 perckor érkezett. 
– Az utasok felszállása után, az ajtókat becsukták – amiben a helyszínen szolgálatban lévő vasútőrök is segédkeztek – a vonatot az érvényben lévő szabályoknak megfelelően indították 4 óra 01 perckor Zamárdiból – közölte szerkesztőségünkkel a MÁV kommunikációs igazgatósága. – Menetközben a vonaton szolgálatot teljesítő rendőr szólt a vezető jegyvizsgálónak, hogy Zamárdiban baleset történt. A vonat Zamárdi-felsőn várta meg a helyszínelő rendőröket.
Megtudtuk: Zamárdiban – a szolgálatban lévő vasútőrök elmondása szerint – közvetlenül a vonat indulása után, az állomásépület és az újságos pavilon közötti részről egy fiatal férfi a vonat második kocsi oldalának rohant, s a vonat alá került és súlyos sérülést szenvedett.
– Zamárdi-felsőről a vonat 5 óra 02 perckor indult tovább – közölte a MÁV. – Az esemény miatt két darab személyvonat 98 percet késett.

Ezek is érdekelhetik