Kék hírek, bulvár

2014.11.26. 10:14

Teljes útlezárás: baleset miatt gomolygó füst a 7-es úton

Két kisteherautó ütközött össze a 7-es úton, Tikos és Sávoly között. A baleset miatt teljes útlezárást rendelt el a rendőrség.

K. G.

Füstöt észleltek a 7-es úton közlekedők, ezért azonnal telefonáltak a tűzoltók és rendőrök közös megyei műveletirányítási központjába. Kiderült, két kisteherautó ütközött össze, ezért a forgalom is feltorlódott szerda délelőtt – a 7-es főút 177-es kilométerszelvényének közelében – Tikos és Sávoly között. Az egyik jármű sofőrje megsérült a közlekedési balesetben, de ki tudott szállni a járműből, őt a mentőszolgálat munkatársai ellátták.



A riasztást követően a szőkedencsi önkéntes tűzoltók érkeztek elsőként a helyszínre, s áramtalanították a járműveket. A balesethez a marcali hivatásos tűzoltók is vonultak, ők kezdték meg az autók műszaki mentését. A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arra kéri a járművezetőket, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 7-es számú főút érintett szakaszát kerüljék el, közölte Bázelné Mihályka Szabina sajtószóvivő. A rendőrség teljes pályás útlezárást rendelt el, kerülő útként Sávolynál a 6811-es, Szegerdőnél pedig a 7501-es számú utat jelölték ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!