Kék hírek, bulvár

2015.05.21. 09:48

Négyszer próbálkozott, két helyre be is ment a betörő

Sorozatbetörő garázdálkodott csütörtökre virradóra a kaposvári belvárosban. Két vendéglátóhelyre is betört, illetve megpróbált bejutni egy étterembe, s egy trafikot is kinézett magának.

K. G.

Egy kávézó, egy kocsma, egy étterem, valamint egy dohánybolt volt a célpontja, amelyek néhány méterre találhatóak egymástól a kaposvári Honvéd utcában. A Café and Joy kávézó forgalmas helynek számít, sok fiatal jár oda. Az üzemeltetője reggel döbbenten látta, hogy a bejárati ajtó üvegét bezúzta valaki, és mindenütt üvegszilánkok hevertek.– A kasszát magával vitte a tolvaj, de nem jutott gazdag zsákmányhoz, nem volt sok pénz benne. Sajnos riasztóberendezés nincs, de szerintem az sem segített volna, ha nagyon be akarnak jutni, megteszik. Úgy tudom, az egyik vendéglátóhelyre nem sikerült bemenniük a tetteseknek, a másikban megfordultak ugyan, de nem vittek el semmit. A dohánybolt ajtaját is csak feszegették – mondta a férfi, aki négy éve üzemelteti a kávézót, de erre nem számított.
[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Egy presszóba is betört az elkövető
[/caption]
Kedden reggelre egy Zárdai utcai étterembe törtek be ismeretlen tettesek, onnan a hírek szerint több millió forint emeltek el.
A kávézó üzmeltetője hozzátette: tudomása szerint belső kamerafelvételek készültek a betörőről, és a közterületi kamerák képei is segíthetnek abban, hogy a rendőrök elfogják az elkövetőt.
[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Egy étterembe is be akart törni
[/caption]
– Jelenleg is helyszínelnek a kollégák – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője. – Az elsődleges adatok alapján egy kávézóba törtek be, egy Nemzeti Dohányboltnak pedig feszegették az ajtaját.
Az SMRFK sajtószolgálata későbbre bővebb tájékoztatást ígért.

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik