Kék hírek, bulvár

2016.07.04. 09:40

Vita után súlyos ökölcsapás: arcon csapta a nőt a fiatal fiú

Pogányszentpéteren súlyos testi sértés miatt intézkedtek a rendőrök, Balatonföldváron pedig egy jogsi nélkül vezető férfit kaptak el.

Sonline

A Nagyatádi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy fiatalkorú fiú ellen.
A rendelkezésre álló, rendőrségtől kapott adatok szerint a 17 éves fiú egy pogányszentpéteri házban – szóváltást követően – arcon ütött egy nőt, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A fiatalembert a körzeti megbízottak elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallatták ki. A fiú az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.



Szabálysértési őrizetben a sofőr

A járőrök Balatonföldváron igazoltattak egy 29 éves kerepesi sofőrt, akiről kiderült, hogy nincs jogosítványa, mivel a Gödöllői Járásbíróság korábban már eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök N. Tamást előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!