Hatmilliós fogás

2023.09.15. 12:47

Spanyolországba vitték volna csempészcigit, az M7-esen buktak le

Több mint háromezer doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak egy Spanyolországba tartó román kisbuszban a NAV munkatársai az M7-es autópályán. A hatmillió forint értékű dohányterméket lefoglalták.

Sonline.hu

Fotó: NAV

Több mint háromezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak egy román kisbuszban, amelyet az M7-es autópálya töreki pihenőjében ellenőriztek – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken. A közlemény szerint a Spanyolországba tartó kisbuszban hat férfi és három nő utazott, a jármű egy kanapét szállított. A bútorban négy sporttáskában összesen 6,2 millió forint értékű cigaretta volt elrejtve. A dohánytermék nagyobb részét az egyik nő, a maradékot pedig egy férfi utas vállalta magára. Azt mondták, hogy a sofőr és a többi útitárs nem tudták, mi van a csomagokban. A dohánygyártmányt lefoglalták, a két utassal szemben jövedéki törvénysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!