sokkoló

2021.10.18. 15:00

Pánik és sikolyok: rátámadt a medve egy várandós kismamára a cirkuszi előadáson (videó)

Egy pillanat alatt megfagyott a levegő az Oryol Cirkuszban. A társulat alkalmazottai egy emberként küzdöttek az édesanya életéért.

Kitört a pánik egy oroszországi cirkuszban, amikor egy dühös barnamedve támadt rá a várandós idomárjára.

A nő és tréner társa két barnamedvéjükkel éppen a szokásos bemutatót tartották, amikor az egyik ragadozó megvadult. A kismamára támadt, de olyan vehemensen, hogy a korbácsütések sem bírták meghátrálásra.

A nézőtéren gyerekek és a szüleik ültek, akik mindannyian lefagytak a drámai pillanatok láttán. Végül a cirkusz alkalmazottainak sikerült kimenekíteniük a nőt a medve karmai közül, majd azonnal mentőt hívtak hozzá.

A kismama szerencséjének köszönhetően kisebb sérülésekkel megúszta a támadást, még születendő gyermekének sem esett bántódása.

Szó szerint két karcolás és egy enyhe zúzódás van a lábamon. Az állattal is minden rendben van, és a babámmal is, minden normális. Talán valamilyen szinten féltékeny volt, hiszen terhes vagyok. Sok minden állhat a támadás hátterében. Természetesen tapasztaltabb kollégákkal fogom kezelni ezt az esetet. Jelenleg a medve ugyanúgy viselkedik velem, mint máskor. Ismét kedves, mintha mi sem történt volna – árulta el a nő a Mirror oldalának a Bors szemléje szerint.

Egyes szemtanúk azt mondták, hogy látták a medvét az előadás előtt, amint zaklatott állapotban volt a ketrecébe zárva. Az ügyben érintett vadállatot egyelőre eltiltották a fellépésektől.

Íme a sokkoló felvétel:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=dHsH8VCTC2Y&feature=emb_logo

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik