sétakocsikázás

2018.07.23. 11:02

Céltalanul furikázott a lopott kocsival a piás autótolvaj

Járt az autó motorja, az ajtaja nyitva volt, a böhönyei férfi ezt kihasználva beült és elhajtott a kocsival. Az autótolvaj negyed órán belül lebukott.

Sonline

A kaposvári rendőrök jármű önkényes elvételének bűntettével gyanúsítanak egy böhönyei férfit, aki elhajtott a sértett autójával. – Az ügy adatai szerint egy ismeretlen egy járó motorral, üresen várakozó személyautóra figyelt fel Kaposváron a vasútállomás épülete mellett – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. – A férfi odament az autóhoz, kinyitotta az ajtót, beült és elhajtott.

A rendőrök a bejelentést követően negyed órán belül azonosították és elfogták a 39 éves böhönyei személyt, akit előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgattak ki Cs. Jánossal szemben az ittas járművezetés gyanúja is felmerült, s kihallgatása során a rendőröknek elmondta, hogy csak céltalanul autókázni szeretett volna, ezért hajtott el engedély nélkül az őrizetlenül hagyott autóval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában