rendőrkézen

2019.08.02. 09:35

Dániából hozták haza a kaposvári bűnözőt

Dániából hoztak haza egy régóta keresett kaposvári bűnözőt a hatóságok. A férfi ellen a Kaposvári Járásbíróság rendelt el körözést még 2019 januárjában üzletszerűen elkövetett lopás gyanújával.

K.G.

Az adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozók hamarosan információkhoz jutottak arról, hogy merre jár a keresett kaposvári férfi. Kiderült, hogy azóta elhagyta az országot, hogy ne találják meg. Azonban azonosították a gyanúsított tartózkodási helyét, így az ellene érvényben lévő európai elfogatóparancs alapján Koppenhágában fogták el a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ (NEBEK) munkatársai.

A gyanúsítottat hazahozták külföldről, majd a kaposvári rendőröknek 2019. augusztus 1-jén éjfél után 20 perccel adta át a NEBEK a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A férfit előállították a kaposvári rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és ezután előterjesztést tettek, hogy a férfit tartóztassa le a járásbíróság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában