Közélet

2009.03.15. 19:43

Országos elismerések Somogy szakembereinek

Nyolc somogyi szakember vehetett át idén állami elismerést.

Sonline

Hiller István, a Magyar Köztársaság elnöke megbízásából kimagasló munkája elismeréseként a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét adományozta Deák Erikának, a siófoki Aranypart Középiskolai Kollégium és Nevelési Tanácsadó igazgatójának, Kokas Ferencnek, a kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola igazgatójának, Sivaráma Sváminak, a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége vezető lelkészének, Szabóné Gondos Piroskának, a Kaposvári Egyetem tanszékvezető docensének. A Magyar Köztársaság ezüst érdemkeresztjét Szabó Zoltánné, a kaposvári Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola igazgatója és Sámson László, a Kaposvári Egyetem Egészségügyi Centrum beruházási igazgatója vehette át. Egerszegi Edit, a kaposvári oktatási, kulturális és sport -igazgatóságának kulturális főmunkatársa Bánffy Miklós-díjban részesült.



Két évtizedes orvosszakmai, vezetői és intézményfejlesztő tevékenységének elismeréseként  Moizs Mariann, a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórház főigazgató-helyettese a Magyar Köztársaság Arany Érdemkereszt (polgári tagozat) állami kitüntetésben részesült. A kitüntetést Vojnik Mária szakállamtitkár adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!