Közélet

2010.08.11. 17:36

Áram már van, de még nincs kész a zeneház

Egyelőre nem próbálnak zenészek a Szivárvány Zeneházban, és azt sem lehet tudni, hogy mikor lesz az első rendezvény a megújult épületben. Úgy tűnik: a munkák haladnak, de az augusztus 6-ai határidőből jócskán kicsúsznak.

Jakab Edit

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Próbák még nincsenek
[/caption]
Tollár József, a kivitelető ZÁÉV Zrt képviselője azt mondta: végül sikerült megállapodni a szolgáltatóval és a múlt hét végén megkapta az épület a végleges áramszolgáltatást. Így aztán – mivel a szakcégekkel időpontot egyeztettek – ezekben a napokban be tudják üzemelni a különféle elektronikus rendszereket, szellőzést, egyebeket.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Remélhetően augusztus végéig befejezik a munkákat
[/caption]

Az épületben már az utolsó festések zajlanak és a parkettázás is elkezdődött. Már csak az utolsó simítások, a csillárok, függönyök felrakása van vissza. A környezet is készül, a Városház utca felőli részt már le is aszfaltozták. Az elkészült részeket folyamatosan adják át, de hogy a teljes beruházást mikor veheti át a város, egyelőre nem tudni. Remélhetően még ebben a hónapban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!